Μοχαμπέτι……

8 Android Applications you DON’T wanna miss!!

Posted on: September 12, 2011


1. Barcode Scanner

Η χρήση των barcodes για εύκολη πρόσβαση των smartphones σε διάφορα urls, αρχίζει να γίνεται όλο και εντονότερη. Πλέον, την βλέπουμε ακόμα και στον ελληνικό έντυπο τύπο. Έτσι μια τέτοια εφαρμογή ανάγνωσης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το κινητό μας.

2. Handcent SMS
Είναι μια απίστευτη ολοκληρωμένη εφαρμογή για την αποστολή SMS/MMS, με πλήρη υποστήριξη για ελληνικά, όπως και για το ελληνικό σύστημα SMS (160). Αντικαθιστάτε την default εφαρμογή χωρίς 2η σκέψη.

3. ZDbox (All in one toolbox)
Μια εφαρμογή που μπορεί να αντικαταστήσει πολλές μικρότερες. Περιέχει : Widgets (παραμετροποίησημα, για το σύνολο των λειτουργιών του τηλεφώνου), Battery monitor, Traffic Counter, Κλείδωμα εφαρμογών, Task Killer, Απεγκαταστάτη εφαρμογών και τέλος λειτουργία Move to SD. Σίγουρα, ρίξτε μια ματιά!

4. EboBirthday
Είστε και εσείς από αυτούς που δεν θυμάστε πότε έχουν γενέθλια τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Αυτή η εφαρμογή θα σας λύσει τα χέρια! Ένα reminder γενεθλίων ο οποίος μπορεί να διαβάσει τα γενέθλια από τις επαφές σας ή ακόμα και από τις επαφές του facebook. Πολύ βολικό…

5. Mac Shortcuts
To ότι έχουμε ένα Smartphone με Android, δεν πάει να πει ότι εγκαταλείπουμε και τα Mac. Σε δύσκολες στιγμές, όταν το μηχάνημα μας δεν ανοίγει, κάποιοι συνδυασμοί πλήκτρων μπορεί να φανούν σωτήριοι. Τους θυμάστε; Αυτή η εφαρμογή, μακάρι να την χρησιμοποιείται σπάνια, αλλά μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη.

6. QuickPic 
Μικρότερο, ελαφρύτερο, ταχύτερο! Αυτό που αναγράφεται στην περιγραφή της εφαρμογής, είναι πραγματικότητα. Ο καλύτερος photo viewer που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

7. Y5 – Battery Saver
Μια εφαρμογή-ειδοποίηση η οποία κάνει κάτι πολύ απλό. Πως πάει το concept: Φεύγουμε από το σπίτι, όπου έχουμε ανοιχτό το WiFi μας και απλά το ξεχνάμε. Το smartphone φυσικά θα συνεχίζει να κάνει έρευνα για νέα δίκτυα, καταναλώνοντας πολύτιμη μπαταρία. Η εφαρμογή αυτή πρόκειται να κλείσει αυτόματα το WiFi όταν βρίσκεστε εκτός ορίων γνωστού WiFi δικτύου και να το ενεργοποιήσει κοντά σε κάποιο γνωστό. Πολύ βολικό πραγματικά!

8. Astro File Manager
Είτε έχετε κάνει Root τη συσκευή σας, είτε όχι, ένας file manager είναι πάντα απαραίτητος. Ο Astro File Manager, είναι απλά ίσως ο καλύτερος στο είδος του.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog Stats

  • 948 hits

RSS JOB (career.duth.gr)

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS SCIENCE (pathfinder.gr)

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.

RSS LIFE STYLE (pathfinder.gr)

  • An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
September 2011
M T W T F S S
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Advertisements
%d bloggers like this: